BOLU / GÖYNÜK - Göynük İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Türkiye Geneli Bakanlığımızın düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi adına yapılan Yarışmada şiir dalında 6/A sınıfı öğrencilerimizden Hümeyra TUNCA Bolu geneli okullar arasından 1. olmuştur. Öğrencimizin eseri Ankara'ya gönderilmiştir.

Bir diğer başarımız Diyanetin düzenlemiş olduğu yarışmada 8/A sınıfı öğrencilerimizden Caner UYSAL 1. olmuştur.

İlçe geneli yapılan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programında Öğrencilerimize İlçe Kaymakamımız Sayın Talha BATTAL tarafından hediyeleri verilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarıları daim olsun.

Mrt

''Çanakkale Geçilmez'' dedirten ecdadımızın azmi ve fedakarlığı karşısında minnettarız. Bu toprakları bize vata kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü kutlu olsun.

Programımızda emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz İsmail ÖZTÜRK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerli Velilerimizden Ramazan YEŞİLORMAN öncülüğünde Okulumuza bağışlanan 51 adet plastik sandalye için şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Ödül olarak ilk 4 e giren öğrencilere kupa verilen Bolu geneli Masa Tenisi Turnuvası'nda Okulumuz öğrencileri 3. olmuşlardır. Başarıları daim olsun . Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Göynük İmam Hatip Ortaokulu Olarak Düzenlemiş olduğumuz ''HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI'' yarışmasını bu hafta 5/A sınıfı kazandı. 5/A sınıfındaki tüm öğrencilere ve sınıf öğretmenleri Mustafa Kalkan'a bu örnek davranışlarından ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU ADINA YAPILAN YENİ OKUL BİNAMIZA 06/12/2023 TARİHİ İTİBARİYLE TAŞINDIK. YENİ OKUL BİNAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN.

Kas

ÖNDER-Bolu İmam Hatipliler Derneğinin desteğiyle okulumuza yeni kayıt olan 5. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile İstanbul gezimizi gerçekleştirdik. Tarihi mekanları görmek gezmek öğrencilerimize bilgi ekleyip yerinde tarihi yaşama hissi katmıştır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Kas

Okulumuzun hazırladığı 10 Kasım Atatürk'ü anma programımızı gerçekleştirdik.  Programımıza katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız sayın Talha BATTAL  sayın Savcımız Seçil YARGICI BATTAL ve Protokol Üyelerimize teşekkür ederiz. Programda emeği geçen sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

"Atatürk, tarihte teşkilatçı bir dahi, bir milletin harikalar yaratan yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır."

Ekm

Sevgili Peygamberimiz (SAV) 'in gerçek doğum günü hesaplandığında; Hicri Takvime göre yılın 3. ayı olan Rebiüevvel ayının 12. gününün sabahı olarak belirlenmekte olup 2023 yılı 27 Eylül ve 3 Ekim tarihlerine denk gelmektedir.

Göynük İmam Hatip Ortaokulu olarak bu kıymetli haftada Efendimiz SAV'İ anmak ve onun şefaatine nail olmak duasıyla okulca hatim yaparak anma programı gerçekleştirdik. Allah kabul eylesin.

Hâzret-i Ömer; "Resûlullah efendimizin doğum zamanına kıymet veren, İslâm'a kıymet vermiştir.".

Ağu

LGS sınavında %6 lık başarı dilimine giren 8.sınıf öğrencimiz Ahmet ÖNDER ardından %8'lik dilimde Enes AKTI ,%10' luk dilimde İbrahim KAVAS ,%12' lik dilimde Rabia AKITÜRK Ve Cemal ERDEM İSİMLİ Öğrencilerimiz ilk %12 lik dilimde sıralarını almışlardır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz 8/A sınıfı için düzenlenen mezuniyet töreninde Sayın Kaymakamımız Ferhat GÜR ve protokol üyeleri tarafından mezun olan öğrencilerimize diplomaları verilmiştir. Öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılar dileriz.

Haz

Türkiye Geneli düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Ahmet ÖNDER İlçede birinci ,İlde ikinci olmuştur. Göstermiş olduğu bu güzel başarıdan dolayı kendisini tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz SMA Hastalarına destek amaçlı başlattığı yardım toplama kampanyası ile SMA hastalarına bir miktar para toplayıp maddi destekte bulundu. Öğretmenlerimize ve duyarlı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Erkek Valeybol ve Futbol Yarışmalarında, Okulumuz hem Futbol hem Valeybol dalında İlçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimize gerekli tüm desteği sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Umut ALTUNTAŞ'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz öğrencileri için düzenlediğimiz İzmit-Ormanya ve Sakarya gezimizi 29/04/2023 tarihinde gerçekleştirdik. İçerisinde barındırdığı hayvanları ve doğal yaşam alanı ile muazzam bir atmosfere ev sahipliği yapan Ormanya'nın eşşiz güzellikleri öğrencilerimizi bi hayli etkiledi. Ormanya'nın ardından ''Manu Çanakkale'' isimli sinema filmi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Günün sonuna doğru merak ettiğimiz uçak restorana uğradık. Son olarak lunaparkta eğlenceli zaman geçirerek ardımızda güzel anılar ve öğrencilerimizin gülen yüzleri ile gezimizi sonlandırdık. Fotoğraflarımız gezimizin küçük bir özetidir.