BOLU / GÖYNÜK - Göynük İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Gündelik hayatımızın akışını belirleyen trafik gibi önemli bir konuda öğrencilerin güven duygusunu arttırmak ,trafik ve çevre bilgilerini geliştirmek hedeflerimizdendir. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliği ile öğrencilerimize Trafik Eğitim Semineri verilerek trafikte görev ve sorumluluk duygularının gelişmesinde katkı sağlanmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve İlçe Jandarma Komutanlığımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bünyesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz için Kuranı'ı Kerim hatmi okundu ve Şehitlerimizin aziz ruhlarına hediye edildi. Allah kabul etsin, Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Haz

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı mezun olan öğrencilerimiz mezuniyet plaketlerini aldı. Öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz 4 yıllık Ortaokul serüvenlerinin coşkusunu kep atarak gösterdiler. Yolunuz açık olsun çocuklar. Sizlerle hep duyduk, bundan sonra da başarılarınızla gurur duymaya devam edeceğiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvasında okul takımımız prestij kupası kazanmııştır. İlçemizdeki ortaokullar arasında yapılan masa tenisi musabakasında okulumuz öğrencilerinden Alpren UlUSOY 1.; Ömer KORKMAZ 2.; Altunay KOCAKUŞAK 3. olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

Pois Teşkilatının 177. Yılı sebebiyle, Göynük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulumuz öğrencileri ile buluştular. Öğrencilerimize mesleği tanıtıp, sorularını cevapladılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Allah tüm emniyet güçlerimizi korusun.

May

''Karayolu Trafik Haftası'' kapsamında Göynük İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şube Ekipleri tarafından okulumuzda seminer verildi.

May

Okul idaresi tarafından öğrenci faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için yapılan her türlü sosyal etkinlik değerlendirmeye alınarak görünür hale getirildi.

ORTAÖĞRETİM KURUM TÜRLERİ TANITIMI

OKULUMUZ SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK, ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TÜRLERİNİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK GELECEK YIL TERCİH EDEBİLECEKLERİ LİSELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİN İLİMİZDE BULUNAN LİSELER HAKKINDA BİLGİ EDİNMELERİ İÇİN OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ HAZEL GÜNER VE SINIF REHBER ÖĞRETMENİMİZ SERPİL BULUT ÖNCÜLÜĞÜNDE SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İLİMİZDE BULUNAN OKULLARIN TANITIMLARI, KONTEJYAN BİLGİLERİ VE LGS PUANLARI ÖĞRENCİLERE AKTARILDI. YÜZDELİK DİLİMLER ULAŞMALARI GEREKEN NET SAYILARI AKTARILDI.

Dezavantajlı Gruplara Yönelik Etkili Eğitim Süreçleri Toplantısı

Nis

Okulumuzda "Bir Fidan Bin Gelecek" etkinliği, toplumda ağaç ve orman konusunda duyarlılığı arttırmak, fidan dikme etkinliğine daha fazla öğrencinin katılımını sağlamak; öğrencilerde ağaç dikme, ormanı ve çevreyi koruma duygusunu hissettirmek için düzenlenmiştir. Bu etkinlik kapsamında mğrenci ve öğretmenlerimiz okul bahçemize diktikleri fidanlar ile destek vermişlerdir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ GÖYNÜK İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR. PROGRAMIMIZIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, İDARECİLERİMİZE VE PROGRAMIMIZA KATILIM GÖSTEREN GÖYNÜK KAYMAKAMIMIZA, GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SİSTEMİNİ UYGULUYORUZ.

Şbt

Okulumuzun fiziki çevresini güzelleştirmek öğretmen ve  öğrencilerimizin dinlenebilmeleri amacıyla okul bahçemize oturma alanları oluşturuldu.