BOLU / GÖYNÜK - Göynük İmam Hatip Ortaokulu

Etkili İletişim Semineri

8.sınıf Rehber Öğretmeni Belgin USLU ERDOĞAN ; 8.sınıf öğrencilerimize etkili iletişim semineri vermiştir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Spor Musabakalarında okulumuz futbol turnuvasında ilçe 1.si olmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okuldaki öğretmenlerimiz ile  "Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim" konulu eğitim toplantısı zoom üzerinden gerçekleştirildi.Toplantıda Akşemsettin İHL Rehber Öğretmeni Hazel GÜNER Gençlik psikolojisi hakkında genel bilgi verdikten sonra konu hakkında öğretmenlerle konu değerlendirmesi yapıldı.

Ara

Ali Ericek Hafızlık Kur'An Kursunda ve okulumuzda eğitim-öğretime devam eden öğrencilerimizle her perşembe akşamı akşam ve yatsı namazı arasında Gazi Süleyman Paşa Cami'sinde gerçekleştirdiğimiz programlar düzenli olarak devam etmektedir . Ayrıca cuma günü öğrencilerimiz müezzinlik yapmaktadırlar. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

ÖĞRETMENLERİMİZE ERGENLİK İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ÖĞRETMENİ HAZEL GÜNER TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE ERGENLİK KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR. DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN ÖĞRETMENİ HAZEL GÜNER' E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda, yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçişle ilgili bazı yeni kararlar alınmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahhattin YÜKSELİ' i Türkçe öğretmeni Esra KOCAMAN kordinetorlüğünde 6. sınıf öğrencilerimizde Ravzanur YERLİKAYA, Rabia AKITÜRK ve Büşra ÇELİK ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunu devralan  Ravzanur YERLİKAYA  ilçemizde eğitim ve öğretim ile ilgili konuları değerlendirip projelerini sundu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir yarışmasında 6/A sınıfı öğrencilerimizden Ravzanur YERLİKAYA  okul 1. ve ilçe 3. olmuştur. Hediyesi Okul Müdürümüz Uğur GÜNERHAN tarafından takdim edilmiştir. 6/A sınıfı öğrencilerimizden Rabia AKITÜRK ise okul 2. olmuştur. Hediyesi İngilizce Öğretmenimiz Kerim YALINIZ tarafından takdim edilmiştir. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

8. SINIFLARIN LİSEYE GEÇİŞ SINAVINA HAZIRLIK DÖNEMİNDE AYDA BİR KEZ YAPILACAK OLAN DENEME SINAVI OKULUMUZDA PANDEMİ KURALLARINA UYULARAK  GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Nis

Okulumuzda ihtiyaç sahibi aileler için BOLİMDER aracılığı ile ramazan kolileri oluşturuldu. Durumu müsait olan her öğrenci pandemi şartlarına uygun olarak bir paketi ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine gidilerek teslim etti. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve BOLİMDER' e bu örnek davranış için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzu düzenleme çalışmaları kapsamında,Paşazade Restaurant'ın sahibi Harun Gültekin' in destekleriyle okul kapılarını giydirdik . Başta desteklerini esirgemeyen Harun beye, Göynük Ortaokulu fen bilgisi öğretmeni Sezai GÜVENMAN'a Okul Müdürümüz Uğur GÜNERHAN'a sabırla tasarımlarımızı yapan ve ürünleri bize ulaştıran okul posterlerinden Hasan Bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZDA UYGULANMAKTA OLAN, ÖĞRENCİ EĞİTİM KOÇLUĞU SEMİNERİ OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ  ÖĞRETMENİ AYŞE EREN TARAFINDAN ÇEVRİM İÇİ OLARAK DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİ EĞİTİM KOÇLUĞU YÜRÜTEN ÖĞRETMENLERİMİZİN YANI SIRA BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZIN BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLMALARI AMAÇLANDI. 8. SINIF ÖĞRENCİLERMİZE LGS İLE BİLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

ETKİNLİK KAPSAMINDA AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ ALİ BİÇER İLE GÜZEL BİR SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ. ALİ BİÇER HOCAMIZIN DENEYİM VE TECRÜBELERİNİ ÖĞRENDİK. ÖĞRETMENLİĞİN BİR MESLEK OLMADIĞINI, ÖĞRENME ARZUSUYLA YANIP TUTUŞAN YENİ NESİLLERE YOL GÖSTERMEK REHBELİK ETMEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. ALİ BİÇER HOCAMIZA DENEYİM VE TECRÜBELERİNİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.